Okulumuzun Yunanistan ile kuruculuğunu paylaştığı “Don’t Throw, Recycle, Eat” projemiz başladı. Projemiz, atıksız mutfak bilinciyle pratik uygulamalar geliştirerek, daha yaşanabilir bir mekan olarak ekolojik mutfaklar yaratmayı hedefliyor. Mutfak atölyelerimizde oluşan atık yiyecekleri nasıl değerlendirebileceğimizi keşfedeceğiz.
1. Tema-Aralık SUYA DAHA ÇOK DEĞER VERİN
2. Tema-Ocak Bayat Ekmekle Farklı Lezzetler
3. Tema-Şubat Sebze Kabuklarıyla Mutfak Sanatı
4. Tema-Mart Organik Atıkların Kompostlaştırılması
Kasım ayında başlayan projemiz Nisan ayında sona erecektir.
https://youtu.be/waHN8DCUUyQ linke tıklayıp videomuzu izleyebilirisiniz.