Simav Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: Bireysel farklılıkları ne olursa olsun; Kendi kendine yetebilen, sosyal hayatın her alanına uyum sağlayarak, üretime katkıda bulunan , ‘Engelli olmanın bir özür değil sadece farklılık olduğunu’ topluma benimseterek, alanında öncü ve örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: 27 yaşından gün almamış, hafif düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği olan bireylerin; temel yaşam becerilerini geliştirmek, öğrenme gereksinimlerini karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, iş ve meslek hayatına hazırlamak amacıyla; yasa ile kendisine verilen yükümlülükler çerçevesinde faaliyet göstermektir.

Başarılar: Bölge, il ve ilçe bazında düzenlenen yarışmalarda dereceler.

Saatler: 09.00 -13.05
Isınma: Jeotermal
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okul servislerimiz ihale yoluyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Futbol, Voleybol, Basketbol, Atletizm ve Badminton alanlarında sportif faaliyetler göstermektedir.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: eTwinning ve Okul içi faaliyetler
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+ ve eTwinning

WEB - https://simavozelegitimmeslekokulu.meb.k12.tr

Adres - Cuma Mahallesi, Namık Bey Caddesi, No1 Simav/Kütahya İtfaiye Arkası

Yerleşim Yeri - Cuma mahallesi Namık Bey Caddesi NO:1 Simav / Kütahya

Adres - Cuma Mahallesi, Namık Bey Caddesi, No1 Simav/Kütahya İtfaiye Arkası

Ulaşım okulumuz taşıma merkezli bir okul olup Simav, Gediz, Pazarlar ve Şaphane ilçelerine öğrencilerin taşınması yoluyla hizmet vermektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Simav ilçe merkezinde bulunup il merkezine 135 km uzaklıktadır.