T.E.A.M. Together Everyone be Active and Merry

T.E.A.M. Together Everyone be Active and Merry" eTwinning Projesine Katıldık

Müzik Öğretmenimiz  Görkem Koç ve öğrencilerimiz , 3 ülkeden farklı özel eğitim okullarının birlikte yürüttüğü " T.E.A.M. Together Everyone be Active and Merry "  eTwinning Projesine ortak oldular.

02.01.2023 58

Öğrenciler internette çok zaman harcıyorlar. Bu da sosyal izolasyona, hareketsizliğe ve sağlıksız yaşam tarzlarına yol açar. Projemiz sırasında öğrencilere fiziksel aktiviteler yardımıyla sağlıklı bir yaşam tarzı öğretmeyi amaçlıyoruz.. Proje aralıkta başlayıp,  mayıs ayında sona erecektir. Proje öğretmenimiz Görkem Koç'a ve proje öğrencilerimize başarılar dileriz.