Leave No One Behind Projemiz

05.03.2024 17

Kuruculuğunu İspanya ve Yunanistan'ın yaptığı projeye özel eğitim öğretmenimiz Sefa Çabuk Armağan ile proje ortağı olarak katıldık.Nesnelerin ve insanların tarihi üzerinden, fiziksel, zihinsel, entelektüel veya duyusal engelleri, ağır veya kronik hastalıkları, öğrenme güçlükleri, kültürel farklılıkları, göçmenleri, mültecileri nedeniyle imkanları kısıtlı öğrencilerin okullarımıza tam katılımını sağlamayı amaçlayan eylemler öneriyoruz. , etnik veya ulusal azınlıklar, toplumsal engeller, cinsiyet veya cinsel yönelim, din veya inançlara dayalı ayrımcılık veya taciz veya küçük adalarda, kentsel banliyölerde veya uzak veya kırsal alanlarda yaşama nedeniyle çeşitli hizmetlere erişimde coğrafi engeller.